انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی واشتارگارت در ایران
به وب سایت اختصاصی بیمارانRP خوش امدید
سری لوازم آشپزخانه فیلیپس جاروبرقی فیلیپس اتو بخار فیلیپس ریش تراش فیلیپس لومیا فیلیپس

نویسندگان
پیوند ها
امکانات

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1596
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1676
بازدید ماه : 9989
بازدید کل : 138533
تعداد مطالب : 2020
تعداد نظرات : 4019
تعداد آنلاین : 2


دریافت كد ساعت


پیج رنک


رنک الکسا

با کلیک بر روی +۱ ما را در گوگل محبوب کنید
درباره وب سایت
به انجمن حمایت ازبیماران چشمی آرپی[RP]ـ تی یلم خوش آمدید.
اخرین مطالب
ارشیو مطالب
پیوند های روزانه
نظر دهید نظر
 

..::::تشخیص افسردگی از روی چشم::::..

 

 

 
به گزارش انجمن آرپي واشتارگارت ایران - تي یلم،دکتر استون میلر متخصص اعصاب در دانشگاه موناش در ملبورن و دستیاران وی نتایج این یافته خود را در مجله پیشرفت‌های آکادمی ملی علوم منتشر کرده‌اند.
 
محققان استرالیایی امیدوارند که با کمک یک پدیده بصری به زودی بتوانند به روشی موثر برای تشخیص زودهنگام اختلال روانی مانیا - افسردگی دست پیدا کنند. دکتر استون میلر متخصص اعصاب در دانشگاه موناش در ملبورن و دستیاران وی نتایج این یافته خود را در مجله پیشرفت‌های آکادمی ملی علوم منتشر کرده‌اند.
میلر می‌گوید: ما می‌دانیم که مانیا افسردگی (افسردگی - شیدایی) یا اختلال دوقطبی یک اختلال روانی به شدت موروثی است، اما دانشمندان جهان در زمینه کشف ژنهایی که در بروز اختلال دو قطبی دخیل هستند با مشکلات زیادی مواجه بوده‌اند.
وی خاطرنشان می‌کند که یکی از مشکلات اصلی در تشخیص مبتلایان به این اختلال این است که تشخیص بیماری ممکن است قابل اطمینان نباشد.
میلر و دستیارانش تلاش کردند تا برای تشخیص مانیا - افسردگی یک نشانگر بیولوژیک پیدا کنند که برای تکمیل تشخیص بالینی قابل استفاده باشد. با این هدف آنها روی یک پدیده بصری که به طور مصنوعی ترغیب می‌شود موسوم به «رقابت دوچشمی» مطالعه کردند. هر روز چشم‌های چشم و راست انسان چیزهایی را می‌بیند که مغز تصاویر ورودی از دو چشم را با هم ترکیب می‌کند تا به ما امکان دهد فواصل را درک کنیم.
میلر می‌گوید؛ در برخی افراد ممکن است هر چشم تصویر متفاوتی را در یک لحظه ببیند که این وضعیت غیرطبیعی است یعنی به جای ترکیب دو تصویر از دو چشم، مغز ابتدا روی یک تصویر یک چشم تمرکز می‌کند و بعد روی تصویر چشم دیگر پرت می‌شود. این پدیده «پرتاب ادراکی» می‌تواند به درک بهتر مانیا - افسردگی و در نهایت تهیه آزمایشی برای تشخیص بیماری کمک کند.


 

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






تمامی حقوق مادی و معنوی مطالب این وب سایت متعلق است به
www.RPiRani.iR
کپی برداری با ذکر منبع بلا مانع است